i-Sint

i-Sint

Eni i-Sint е високо технолошко масло базирано на синтетички, полу-синтетички и минерални масла за сите видови на мотори во сите работни услови.

Асортиман
i-Ride

i-Ride

i-Ride е високо перформанско масло за моторцикли и скутери, кои даваат подобрена моќ, перформанси и сигурност, задоволувајќи ги највисоките стандарди.

Асортиман
i-Sigma

i-Sigma

i-Sigma се лубриканти за возила, кои нудат висока ефикасност, сигурност и оптимална заштита на моторот за товарните моторни возила, кои ги исполнуваат барањата за намалување на емисијата на гасови.

Асортиман