i-Ride

i-Ride доаѓа од линијата на истражување на високо перформанско масло за моторцикли и скутери, кои даваат подобрена моќ, перформанси и сигурност за сите видови на мотори. Посветеноста и стручноста на нашите истражувачи овозможи постигнување на највисок стандард на технолошкиот квалитет и формулирање на иновативни производи можат да ги задоволат потребите на нашите клиенти.

Повеќе »

Останати Производи

Палетата на брендот Eni содржи широк спектар на специјализирани производи со најдобра технологија со кои се гарантира максимална сигурност, идеален избор за дури и на најсложените мотоциклисти. Сите производи се подложени на најстроги тестови за да се осигура дека тие се во согласност со највисоките стандарди за квалитет и перформанси.

Повеќе »

Eni Racing

Брендот Eni e присутен во светот на мото GP шампионатот, како снабдувач на гориво и масло во категоријата Moto2 и Мото3, и е симбол на активната техничка соработка во размена на информации кои овозоможува експериментирање и тестирање на нови производи.

За да се постигне ова, брендот Eni го направи достапно совето долго годишно искуство за мото светот, заедно со нивните специјализирани техничари и истражувачки центри.
Денес, Eni е присутен на сите стази низ целиот свет, демонстрирање на континуиран развој во согласност со најсовремените технологии на мотори, направи врвни производи посветени на високи перформанси.

За повеќе информации посетете го официјалниот сајт www.eniracing.com

Повеќе »

Синтетичко

Врвено синтетичка масло специјално формулиран за да се задоволат потребите на високоте 2-тактни и 4-тактни мотори, обезбедувајќи максимална заштита и одлична отпорност дури и во најекстремните услови.

Повеќе »